NYT multi-smøresystem udført for en tysk maskinbygger (OEM)

Året er godt i gang og JIM-TEC har, blandt andet, opsat et multi-smøresystem på en maskine til et dansk mejeri. Et spændende projekt med over 80 smøresteder, både olie og fedt smurte – opdelt med både en excentrikpumpe og små injektorpumper sikre, at denne maskine bliver velsmurt.

Jacob, som til daglig udfører service, vedligeholdelse og nybyg af smøretekniske anlæg på både nye og ældre maskiner, syntes det var en fornøjelse at kravle rundt i en helt ny og åben maskine.

JIM-TEC bygger speciel tilpassede systemer til flere danske, italienske og tyske OEM kunder – igen i februar og marts bygges der nye og spændende OEM projekter – Så vi sikre os, at verden kører godt smurt.

Øvrige indlæg

Kontakt os

Fandt du ikke hvad du søgte? Udfyld formularen, og lad os vende retur med den rådgivning, du behøver!