JOCS NS OLIE SENSOR

- En ny måde at tænke på!

JOCS NS sensoren giver operatøren uovertruffen "real time" olietilstandsovervågning og indsigt i udstyrets levetid.

JOCS NS sensoren er udviklet til at detektere oliekvaliteten i industrielle hydrauliksystemer, gear og kompressorer mv.

JOCS NS sensoren er designet til integration med forskellige PLCér og har flere dataudgange, CANBUS, MODBUS, 4-20mA til plug and play integration. Den er nem at montere og installere og kræver ingen vedligeholdelse.

JOCS NS sensoren kan registrere op til 15 gange pr. sekund med en nøjagtighed på 99,2 % og måler alle (kendte) forureninger/kontaminanter.

JOCS NS sensoren optimerer serviceintervaller uden at risikere udstyrets ydeevne og pålidelighed. og forhindrer katastrofale eller dyre fejl ved at spore hver eneste ændring i din oliekvalitet. 

JOCS NS sensoren er pålidelig og robust konstrueret i AISI304 rustfrit stål, med en IP67.

JIM-TEC giver dig mulighed for "real time" overvågning af syntetiske - eller mineralske olier i de fleste industrielle applikationer. Eventuelle ændringer i oliens kvalitet eller tilstand, forårsaget af slitage og/eller forurening, registreres straks, måles og rapporteres nøjagtigt. 

JIM-TEC leverer softwaren, som kan registrere alle ændringer til brug som "Forebyggende vedligeholdelsesværktøj" til både at lære ud fra ændringer i maskinopsætningen eller forurenende stoffer, der pludselig opstår.