JOCS GEX OLIE SENSOR

- En ny måde at tænke på!

JOCS GEX sensoren er ATEX-certificeret og giver operatøren uovertruffen "real time" olietilstandsovervågning og indsigt i udstyrets levetid - designet til udførelse på udstyr, der opererer i ATEX områder.

JOCS GEX sensoren er udviklet til at detektere oliekvaliteten i gaskompressorer, gasmotorer og gasturbiner. Sensoren er nem at montere og installere og kræver ingen vedligeholdelse.

JOCS GEX sensoren kan registrere op til 15 gange pr. sekund med en nøjagtighed på 99,2 % og måler alle (kendte) forureninger/kontaminanter.

JOCS GEX sensoren er designet til integration med forskellige PLCér og har flere dataudgange, CANBUS, MODBUS, 4-20mA til plug and play integration.

JOCS GEX sensoren optimerer serviceintervaller uden at risikere udstyrets ydeevne og pålidelighed og forhindrer katastrofale eller dyre fejl ved at spore hver eneste ændring i din oliekvalitet. 

JOCS GEX sensoren er pålidelig og robust konstrueret i AISI304 rustfrit stål, med en IP67 og er certificeret for ATEX-zoner. 

JIM-TEC giver dig mulighed for "real time" overvågning af syntetiske - eller mineralske olier i de fleste industrielle applikationer.  Eventuelle ændringer i oliens kvalitet eller tilstand, forårsaget af slitage og/eller forurening, registreres straks, måles og rapporteres nøjagtigt. 

JIM-TEC leverer softwaren, som kan registrere alle ændringer til brug som "Forebyggende vedligeholdelsesværktøj" til både at lære ud fra ændringer i maskinopsætningen eller forurenende stoffer, der pludselig opstår.